TQV Adria certfikacijsko tijelo je posvećeno globalnom i održivom uspjehu tvrtke, kao i krovne organizacije, pomoću dodavanja vrijednosti procjene i certifikata sustava upravljanja i srodnih procesa. Pravna uskađenost i dobri poslovni običaji,za nas su najvažniji, jer čine temelj za trajan i povjerljiv poslovni odnos.

Svi djelatnici,poslovni partneri i korisnici koji bi htjeli prijaviti potencijalna kršenja internih smjernica,zakonskih zahtjeva ili kodeks načela, mogu podnijeti izvješće tzv. izvješće zviždača.Povjerljivost u takvim slučajevima je zajamčena. Našom web stranicom pokušavamo smanjiti potencijalnu štetu,pružajući klijentima transparentan i edukativan uvid u djelovanje našeg certifikacijskog tijela. Ukoliko smatrate da je došlo do lošeg ponašanja i/ili povrede prava postupcima koji su potencijalno štetni prema nama ili našoj grupaciji, molimo da isto prijavite telefonskim ili pismenim putem.

Ukoliko želite ostati anonimni, naše certifikacijsko tijelo neće potraživati niti inzistirati na dostavi osobnih podataka i Vašim odnosom sa počiniteljem, tj. nećemo inzistirati na podacima koji mogu povratno dovesti do Vas. Poštujemo Vašu privatnost, no preferiramo i potičemo osobnu identifikaciju.

Niti jedna prijava neće se obrađivati javno na web stranici.