TQV ADRIA je međunarodno priznato certifikacijsko tijelo, čije usluge certifikacije pravnih subjekata su zasnovane na međusobnom povjerenju u skladu sa certifikacijskim pravilima. Pružamo usluge utemeljene  na etičkom,profesionalnom i partnerskom odnosu, te otvorenoj komunikaciji u svrhu tržišne konkurentnosti  i održivog razvoja klijenata. Nudimo objektivne procjene poslovanja sukladno tržišnim normama, koje provode iskusni  lead auditori.

Objektivnost i stručnost naših lead auditora pruža klijentima afirmativni pristup i posvećenost sukladnu najvišim standardima, koji dovode do povećanja efikasnosti i  smanjenju poslovnih rizika.

Pratimo potrebe tržišta i u skladu sa njima,razvijamo partnerske odnose sa našim klijentima, poštujući individulanost i temeljne vrijednosti naših klijenata. Time osiguravamo ugled na tržištu,unaprijeđivanje proizvoda ili usluga, kao i konkurentske prednosti na domaćem i stranom tržištu. Cilj je zajedničkim doprinosom, smanjiti štetnost zdravstvenog i okolišnog utjecaja proizvoda i procesa, kao i provesti certifikacijski postupak u cjelosti kroz pozitivno iskustvo, prilagođeno klijentu.

Usmjerenošću na klijenta pružamo direktnu podršku u procjenama sustava upravljanja i poslovnih procesa, čime naši klijenti dobivaju povjerenje tržišta i kupaca.

Skraćenica ” TQV Adria” u punom nazivu glasi ” Tehnical and Quality Verification Adria”, koja bazira djelovanje na provjeri kvalitete poslovanja i/ili tehničkoj ispravnosti proizvoda, dok Adria označava regionalnu usmjerenost našeg certifikacijskog tijela. TQV ADRIA je bazirala svoje djelovanje na područje članica bivše Jugoslavije, te smo aplikanti za područje Italije i Mađarske.

O našem stalnom napretku možete se informirati na našim Facebook, Instagram i LinkedIn profilima.

tqv-adria-europa012c