Zahvaljujemo šta ste odabrali TQV Adria certifikacijsko tijelo i želimo Vam dobrodošlicu našu web stranicu. U samom početku želimo naglasiti da je privatnost naših klijenata i drugih zainteresiranih strana od iznimne važnosti, stoga se pridržavamo tajnosti telekomunikacijskih podataka pri kreiranju naših proizvoda i usluga. Sve javno dostupne stanice mogu se posjećivati bez autentikacije korisnika.

Na našim stranicama bez izričitog pristanka, nema automatskog prikupljanja,obrade ili korištenja osobnih podataka. Od Vas se neće tražiti otkrivanje osobnih podataka kako biste koristili našu web stranicu. U određenim slučajevima, pri ispunjavanju tzv aplication formulara morat ćete unijeti određene podatke kako bismo Vam mogli izraditi ponudu i/ili pružili traženu uslugu. Općenito nećemo arhivirati Vaše podatke, osim ako nam ih niste dali dobrovoljno u kontakt obrascu ili slično.Sa svim danim podacima postupa se u skladu s hrvatskim Zakonom o zaštiti osobnih podatka. Ne prosljeđujemo Vaše podatke trećim stranama,osim ako to ne zahtjeva obrada Vašeg zahtjeva i to nakon Vaše suglasnosti.

Šta se tiče direktnih ili indirektnih hiperveza prema drugim Internet stranicama van područja odgovornosti TQV Adria,svaka potencijalna odgovornost je ograničena isključivo na slučajeve gdje TQV Adria ima spoznaju o sadržajima i gdje je tehnički i razumno moguće spriječiti korištenje protuzakonitog sadržaja.Ovime izričito izjavljujemo da u trenutku postavljanja hiperveza na povezanim stranicama nije bilo dokaza o protuzakonitom sadržaju,te nemamo utjecaj na sadašnji ili budući dizajn,sadržaj i autorska prava povezanih stranica.Ne prihvaćamo odgovornost za stranice drugih organizacija kojima se pristupa putem hiperveza našoj stranici.

Sadržaj ove stranice podliježe autorskim pravima,te se sadržaji mogu koristiti samo uz naše odobrenje.

Posjedujemo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi sve podatke zaštitili od slučajne ili namjerne manipulacije,gubitka,uništenja,krađe ili pristupa neovlaštenih osoba. Ukoliko imate pitanja u s vezi obradom Vaših podataka, obratite se našem službeniku koji je nadležan za sve Vaše upite.