TQV Adria
TQV Adria
  • Naslovnica
  • O nama
  • Standardi
  • Provjera certifikata
  • Blog
  • Kontakt
×
Search Results
Shadow Divider Down

Portfolio

  • Glavna
  • |
  • Sigurnost hrane i higijena
  • |
  • HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points -Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke
Shadow Divider Up

HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points - Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke

SUSTAVI ZDRAVSTVENE ISPRAVNOSTI HRANE I SUSTAVI UPRAVLJANJA SIGURNOŠĆU HRANE:

HACCP SUSTAV:

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points, Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke), je sustav koji označava procese upravljanja opasnostima u cijelokupnom prehrambenom lancu. Odnosi se na stručan, racionalan pristup za analizu i upravljanje biološkim, kemijskim i fizičkim opasnostima, koji se odnosi na lanac od polja/farme do stola.

HACCP sustav se zasniva na identifikaciji i analizi specifičnih opasnosti, te utvrđivanju preventivnih mjera kojima se rizik proizvodnje i nastanka potencijalno opasne hrane uklanja i svodi na prihvatljivu mjeru.

HACCP sustav je u RH postao i zakonska obveza od 01.01.2009. godine, te je postao nužan u svim objektima koji poslužuju hranu i pića.

Pronađi standard i zatraži ponudu

Kontakt
Shadow Divider Up

TQV Adria je međunarodno priznato certifikacijsko tijelo čije usluge su usmjerene klijentima, pružajući priznate usluge certifikacije,koje u konačnici stvaraju dugoročne ekonomske benefite. Pružamo usluge utemeljene na etičkom,profesionalnom i partnerskom odnosu, te otvorenoj komunikaciji u svrhu tržišne konkurentnosti i održivog razvoja klijenata.

Dobrodošli!


  • Tko smo:
  • Upravljanje
  • Poboljšanje tržišne pozicioniranosti
  • Certifikacijski simbol


  • Certifikacija/Inspekcija/Podrška
  • Shematska podrška
  • Edukacija


  • Prijedlozi – pohvale – prigovori
  • Povreda prava
  • Povjerljivost podataka
  • facebook
  • youtube
  • instagram
  • linkedin
© Copyright 2016 TQV Adria