Posjedovanje ISO certifikata, društvu donosi međunarodno raspoznavanje kvalitete poslovanja, te interno poboljšanje u ekonomskom i društvenom poretku. Međunarodno priznata kvaliteta ISO standarda osigurava bolji ugled na međunarodnom i domaćem tržištu automatski stvaljvajući Vaše poslovanje u sferu bolje konkuretnosti.

Svake godine popularnost ISO standarda je u porastu, tako je 2014.godina zaključena sa 1 609 294 izdanih certifikata samo tijekom te godine, šta je dokaz o integretitu standarda i benefitima za društva. Prvi ISO certifikat na području RH je izdan 1993. godine i od tada veliki broj društva na području RH su nosioci pojedinih standarda, pogotovo izvozno orijentirana društva.

Naše certifikacijsko tijelo je član TQV krovne organizacije, koja je globalno prisutna u desetak zemalja sa direktnim uredima, kao i više desetaka članica.

ISO standardi nemaju predpostavljene okvire veličine društva, već su sve organizacije od malih obrtnika i tvrtki do velikih korporacija jednako podložni ISO standardima u svrhu postizanja ciljeva kvalitete, bolje konkuretnosti i povjerenja kupaca na globalnom nivou.